To, že je v jiném stavu, Vendula Pizingerová zjistila v únoru, když si udělala těhotenský test. „Nemohla jsem tomu uvěřit a zároveň jsem měla strašný strach. Není mi dvacet, bude všechno v pořádku? Zvládnu to? Prostě desítky otázek. Ale pak jsem si řekla, že to tak má být a že si to prostě budu užívat,“ svěřila se v live streamu Blesku prezidentka nadačního fondu Kapka naděje.

První, kdo se to dozvěděl, byl její manžel Josef a syn Jakub. „Pepa byl strašně šťastný a stejně jako já si moc přeje, aby všechno dobře dopadlo. A Kuba? Tak první, co řekl, bylo - to není možné, a pak dodal se smíchem - a nejsi na to už stará? Puberťák, no, ale je stejně šťastný a zvědavý jako my. Navíc Kuba má teď úplně jiné starosti, a to se školou, chystá se na přijímačky a v téhle době to nemá jednoduché,“ prozradila se smíchem Vendula, která je v půlce pátého měsíce těhotenství. 

Jakub, jehož otcem je skladatel Karel Svoboda (†68), si s Venduliným třetím manželem sedl. „Kuba vlastně poprvé zažívá, že ho někdo učí sekat sekerou, kopat, stavět, prostě chlapské práce, a to ho baví. Pepa si na jeho náhradního tátu nehraje, jsou kamarádi a oslovují se jmény. Pepa je pro Jakuba vzor skutečného chlapa,“ řekla Pizingerová v rozhovoru pro Blesk.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
45 fotografií