Pár měsíců po rozchodu s Jaromírem Jágrem plánuje Veronika Kopřivová budoucnost s o rok mladším modelem Miroslavem Dubovickým.

Míra bydlí v pronájmu s bratrem Martinem a já mám malý byt, tak si hledáme něco většího, kde bychom spolu bydleli. Většinu času trávíme spolu, tak proč pořád přejíždět s taškami,“ svěřila se Blesku modelka, která začala chodit školy.

„Jedná se o tříměsíční oděvnický kurz, abych o šití a materiálech věděla co nejvíc. Chodím o víkendech a baví mě to,“ tvrdí Veronika, která se opět chystá do Ameriky, kde nakupuje oblečení pro své zákaznice.

S Jaromírem si prý občas napíší nebo zavolají, ale nestýkají se. „Na obědy ani večeře spolu nechodíme, ale občas si napíšeme, když potřebujeme v něčem poradit. Jarda má dost starostí se svým klubem, kterému stále fandím,“ říká Kopřivová. 

Zatímco o svém ex mluví velmi stroze, na Míru pěje ódy. „Není to tím, že bychom si byli věkově bližší, ale sedíme si v názorech. Vše je o výchově, respektování a hlavně o srovnaných hodnotách, a to Míra má,“ tvrdí modelka, která nechyběla na představení nové kolekce dámských kabelek v butiku v Myslbeku.

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií