Veronika Kopřivová se s novým partnerem Miroslavem Dubovickým (28) objevila na finále soutěže krásy, a dokonce tam trochu porovnávala, jaké to je nejprve randit se starším mužem a poté s mladším. „Dneska je jedno, jestli tomu klukovi je 25, 35, 40 nebo 50. Vše záleží na výchově, zkušenostech a energii, kterou ten člověk má,“ přiznala pro primácký TopStar bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra.

Těžko říct, jestli svými slovy mířila i na hokejového boha, pravda ovšem je, že jeho generaci zrovna nešetřila. „Kolikrát jsou pětadvacetiletí kluci dál než čtyřicetiletí chlapi, ale není to tak samozřejmě vždycky,“ nechala se slyšet a doplnila: „Já jsem spokojená, s tím, co teďka mám.“

Zatímco ona je už dávno opět zadaná, její bývalý zatím tu pravou stále nenachází. Kopřivová dokonce vyslovila domněnku, proč tomu tak je. „Jaromír si musí asi udělat pořádek ve svém životě,“ řekla poměrně ostře.

„Přece jenom jeho hlavní náplní je velká láska k hokeji, takže až asi bude prostor v jeho životě pro další ženu a bude na to připravenej, tak doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej,“ dodala pro TopStar už smířlivěji Veronika.

Její nový partner se raději zdržel hodnotících komentářů. „Pro mě je to pořád velká sportovní ikona, což já respektuji, a pořád tak na něj nahlížím spíš než jako na bejvalýho Verči,“ prozradil Dubovický, že má k Jágrovi velkou úctu.

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií