Expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (47) si usmyslela zkrátit si chladné lednové dny dovolenou ve slunném Mexiku, kam s sebou vzala i milence a modela Miroslava Dubovického (28). A jak je vidět, oba si to náramně užívají, což zvláště Veronika Kopřivová dává velmi ráda na odiv na sociální síti.

Nejdříve to začalo samostatnými a vskutku smyslnými fotkami nahoře bez, kde si ručkou zakrývá své od přírody hezké poprsí, čímž jistě potěšila oko nejednoho náruživce. Pak se ale stalo něco nepříjemného. „Smazala jsem si omylem fotku s 6 tisíci lajky, celkem škoda. Tak znova dávám aspoň trochu jinou...,“ popsala nešťastný incident Kopřivová s tím, že nový snímek, na kterém pózuje, je nechtěnou momentkou focenou jejím klukem.

Je však znát, že Veronika si je dobře vědoma toho, že fotkami „vyphotoshopovaných“ krajinek, nazdobeného jídla a v nastrojených outfitech nezíská tolik lajků a pozornosti, kolik by si pro svůj byznys patrně představovala, a tak se rozhodla nasadit tvrdší kalibr – společné intimní fotky, na kterých se svými vnadami provokativně tře o nahé namakané tělo svého modela!

Rozchod s Jaromírem Jágrem tak Veroniku Kopřivovou patrně přiměl přehodnotit marketingovou strategii. Teď, když už nezaujme slavnou polovičkou, hledá jiné účinné způsoby, jak o sobě dát vědět. Jak ale bylo řečeno, určitě se najdou mnozí, kteří její „nestydaté promo“ ocení. Koneckonců, nějak se vydělávat musí a Veronika má v tomto směru bohaté zkušenosti, když si v minulosti vydělávala odhalováním křivek při tanci u tyče v nočních podnicích v sousedním Německu.

VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! 

Video
Video se připravuje ...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií