Jestli někdo po výhře v soutěži amatérských kuchtíků v MasterChef Česko touží nejvíc, je to právě jedna z nejmladších účastnic letošní řady Pavlína Lubojatzky. Ta od začátku dala jasně najevo, že pro výhru hodlá udělat vše a nebojí se taktizovat. K tomu je navíc velmi emotivní a vypjaté chvíle prožívá intenzivněji než ostatní soutěžící, a právě proto si u diváků bohužel příliš sympatií nezískala. V diskuzích na sociálních sítích nejsou výjimkou označení jako „ufňukaná“, „hysterka“, „nesympatická k....“ a podobná hanlivá přízviska.

Čím se ale okatá Pavlína může pochlubit, je vzhled. Není to tak dávno, kdy byli s manželem oba, bez pardonu, celkem vypasení. Pak se ale „hecli“, přestali si vařit tučná nezdravá jídla a od základu překopali svůj životní styl. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a nyní již bývalá marketingová specialistka (kvůli MasterChefovi dala Pavlína v práci výpověď, aby se mohla na soutěž plně soustředit) vypadá skutečně božsky! O to více, že i přes získání drobných ženských křivek neztratila své vnady! Nevěříte?

Jasným důkazem jsou fotky v galerii, které ukazují Pavlínu v úplně novém světle! Usměvavá, sexy a s nadupaným dekoltem! Není divu, že se mladičké kuchařince podařilo získat spolupráci se společností prodávající podprsenky. A v těch se nyní soutěžící Pavlína na sociálních sítích hrdě vystavuje... Ostatně, podívejte se sami!

VIDEO: MasterChef Česko: Roman se málem otrávil! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Roman se málem otrávil! TV Nova

Fotogalerie
49 fotografií