Agáta Hanychová vyrazila za zábavou do pražského klubu Duplex a jako správná starší sestra s sebou vzala i mladší sestru Kordulu, zřejmě aby si dostatečně vychutnala poslední prázdninové dny, jejichž konec se neúprosně blíží. „Jde se ven,“ napsala Agáta ke snímku své ségry, který zveřejnila na instagramu.

„Vzala jsem Kordulku ven, aby přišla na jiné myšlenky,“ prozradila Blesku Agáta. A prozradila rovnou i to, že si se svou maminkou vyměnily děti. Kordula tak vyrazila s Agátou pařit, zatímco Agátin Kryšpín a malá Mia vyrazili s babičkou Veronikou Žilkovou na minigolf.

Vzhledem k tomu, že Kordula se normálně pohybuje v naprosto jiném prostředí, jejím obrovským zájmem jsou totiž koně, dá se říci, že její přítomnost na takové akci je poměrně nečekaná. Dokonce studuje i jezdeckou střední školu, a tak se její život točí spíše kolem sportu. Nicméně na párty s Agátou nepřipomínala její mladší sestra „holku od koní“ ani zdaleka. S výběrem outfitu jí pomohla právě Agáta, o které se ví, že večírky zbožňuje a s výběrem oblečení problém nemívá. Kordula tak vyrazila do společnosti v černém topu a černých kalhotách, luxusní kabelka nemohla chybět.

Velmi to slušelo i Agátě, na akci vyrazila v sexy krajkových šatičkách bez ramínek, v nichž krásně vynikla její postava. Svůj outfit doplnila modelka a současná přítelkyně Jaromíra Soukupa botkami od Louboutina, ovšem prozradila, že nejde o žádnou novinku v jejím botníku.

Svůj společenský debut si ovšem Kordula odbyla už letos na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde zazářila po boku své maminky Veroniky Žilkové. A nutno říci, že mnoho lidí oslnila svým půvabem, dokonce obdržela nabídky na modeling i na filmové role. Nechme se tedy překvapit, zda zůstane věrná sportu, nebo zda se rozhodne věnovat herectví a modelingu, obojí má totiž v genech.

Jak si večer plný zábavy a tance s Agátou užila, se můžete podívat v naší galerii.

Video
Video se připravuje ...

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
79 fotografií