Žilková prý šatů vyzkoušela několik, než si vybrala, a proto si nedokázala zapamatovat jméno značky, která jí je půjčila. Podle informací Blesku se však jednalo o šaty Philipp Plein.

K nim pak zvolila černé boty na vražedně vysoké platformě. „Je to jako chůze na chůdách,“ popsala herečka s humorem. „Celé odpoledne jsem trénovala,“ smála se s tím, že na DAMU měla i akrobacii, takže balancování jí nevadí. 

Video
Video se připravuje ...

Téměř nahá Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

     

Úchvatná byla však zejména Kordulka v šatech od Elisabetty Franchi, pod kterým měla trikot. Mámě Veronice to však nevadilo. „Kordulka je bývalá tanečnice, takže kolikrát měla dres, který toho zakrýval ještě méně,“ zhodnotila Žilková outfit dcery.

A rovnou Žilková dodala, že by jí nevadilo, kdyby Kordula zkusila být po vzoru starší Agáty chvíli modelkou. Ná máminu ideu se ale Kordulka netvářila. „Já si najdu něco svého,“ měla jasno.

Maminku Veroniku tím moc nepotěšila, jelikož ta by si představovala, že by dcera svou krásou mohla přispět na svého drahého koníčka, kterým je jezdectví. „Aby si vydělala na koně,“ dodala proto Žilková.

Festival byl pro Veroniku Žilkovou a její dceru velmi významný i jinak. Kordulka totiž mámu viděla poprvé hrát – byla totiž v kině na snímku Zapomenuté světlo. „Moc se mi to líbilo, a dokonce jsem plakala na konci,“ přiznala mladá kráska. „Doma se jinak na televizi nedíváme, takže jsem neviděla skoro nic z toho, v čem máma hrála.“

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Veronika Žilková otevřeně o vztahu Agáty a Soukupa: Udělal něco, co před ním nikdo! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
70 fotografií