Kdo si chce ve Varech vychutnat takzvaný červený koberec, nemusí jít rovnou na ten hlavní, kde se obvykle fotí zahraniční celebrity a rozdávají podpisy (což letos prozatím už stihl například australský herec Geoffrey Rush či Portoričan Benicio Del Toro). Do sálů existuje hned několik vstupů, kde se mohou potkat ti, kteří jdou na promítání, s těmi, co míří na večírek nějaké známé značky.

Ve středu se tak na červeném koberci setkali ti, co prahli po filmovém vyžití, s těmi, co se těšili na trochu divočiny - v rámci BMW party. Někteří došli se svými nejbližšími. Mezi ně patřil například moderátor Alexander Hemala (69), jemuž dělala společnost manželka, ale též herečky Lenka Krobotová (45) s Klárou Melíškovou (50) a s partnery, anebo třeba bavič Ondřej Sokol (50) s partnerkou.

 

Video
Video se připravuje ...

Benicio Del Toro to rozjel v baru na MFFKV Markéta Reinischová

Našlo se ale i několik osobností, které se nestyděly dorazit samy. Třeba talentovaná fotografka  Denisa Grossová (24), která je opět single, a tak po jejím boku žádný mládenec k vidění nebyl, případně modelka Linda Bartošová (29), která před časem oznámila plánovanou pauzu ve zpravodajství České televize, aby se mohla zaměřit na své duševní zdraví, či kněz Zbigniew Czendlik (57).

Podívejte se do naší galerie a posuďte sami, jak to všem v ten večer slušelo. Někteří se totiž dostavili velmi formálně... a jiní zase velmi uvolněně. Saka, kraťasy, volné košile, tílka, tenisky i lodičky... i takhle vypadá karlovarský festival.

Fotogalerie
77 fotografií