Hvězda 56. Ročníku filmového festivalu nepřiletěla přímo do Karlových Varů, ale do Prahy. Do lázeňského města, které je v těchto dnech plné filmových nadšenců a fanoušků, tak dorazil autem. 

Mnoho fanoušku se s ním také přišlo přivítat k hotelu Pupp a nutno říci, že Benicio byl na ně skvěle připraven. V náprsní kapse měl hned několik psacích potřeb, aby mohl vesele rozdávat autogramy. Vůbec s tím neotálel a rozdával podpisy i úsměvy na celé kolo. Kromě fanoušků na něj samozřejmě čekal i prezident filmového festivalu Jiří Bartoška, který ho uvítal.

Video
Video se připravuje ...

Benicio Del Toro v baru na MFF KV Markéta Reinischová

Benicio Del Toro (celé jeho jméno zní Benicio Monserrate del Toro Sánchez) je americký herec a producent, který se narodil v Portoriku, kde trávil i podstatnou část dětství. Po smrti matky se ovšem jeho otec přestěhoval do americké Pensylvánie, kde začal studovat, úspěchy v dramatickém kroužku ho však přesvědčily, aby ukončil studium podnikání a vrhl se na herectví. To studoval v Los Angeles a New Yorku.

Od 80. let se začal objevovat v malých rolích v seriálech, ovšem zahrál si i ve videoklipu k Madonnině písni La Isla Bonita. Na první filmovou roli si musel počkat až do roku 1988. Za roli ve filmu Traffic získal kromě Oscara i Zlatý glóbus, Cenu BAFTA a mnoho dalších ocenění.

Video
Video se připravuje ...

BENICIO DEL TORO Videohub

Fotogalerie
49 fotografií