Už první minuty nového filmu naznačují, že nepůjde o žádnou romantiku či prvoplánovou komedii, se kterými se teď roztrhl pytel. „Ten film je extrémní. Ať už se to týká emocí, nahoty, nebo intimity,“ řekla Hanka, která hraje hlavní postavu. 

Tohle není pro mě

„Je to o páru, který se rozhodne testovat hranice upřímnosti ve vztahu  a potýká se s různými následky, které to přinese,“ nastínila zlehka Blesku herečka hlavní linku filmu, kde se otevře téma polyamorie. „Vůbec si to nedokážu představit ve svém vztahu. Vždy jsem si říkala, že tohle rozhodně není pro mě. Jak jsme to natáčeli dlouho a postava Hanky ve mně žila, tak jsem měla opravdu pocit, jak kdyby mě to téma rozežíralo zevnitř a na sto procent mě to přesvědčilo, že tohle není pro mě. Na tohle já nemám,“ dodala kráska, která ve filmu předvede své dokonalé tělo a rozhodně není jediná.

Dvakrát řekla ne

V jedné z dalších rolí se objeví také Elizaveta, která nejprve hodně váhala, jestli nabídku vůbec přijmout. „Musím přiznat, že jsem nejdříve režiséra  Tomáše Wińskiho a jeho nabídku dvakrát odmítla,“ řekla Blesku Maximová, s tím, že režisér se ale nevzdal. „Poté jsme se spolu sešli na kávu a říkal mi, že samozřejmě chápe mé důvody, proč tuto roli nechci. Ukázal mi ale předtáčky, co točili v Polsku s Matyášem a Hankou, a naprosto mě dostal,“ vysvětlila, co rozhodlo, že do třetice nakonec kývla.

Video
Video se připravuje ...

Elizaveta Maximová o novém kontroverzním filmu: Dvakrát řekla ne! Gábina Maryskova, Elmer Carvalho

Hustý scénář

Stejně jako u Elizavety nevzdal Tomáš Wiński (43) snahu o hlavního mužského hrdinu Matyáše Řezníčka (31), jenž ztvárňuje postavu Petra. „Tomáš přišel na mě do divadla. Dokonce si myslím, že na víc představení, a pak si mě pozval na schůzku, kde jsme spolu probírali celý film a jeho náhled na celý scénář,“ řekl Blesku Matyáš, pro něhož je to první velká filmová role a po přečtení scénáře se trošku zapotil. „Říkal jsem si uff, to je hustý. Hustý,“ smál se herec, kterého nakonec přesvědčil režisérův náhled, že to nebude jen bezduchá erotika bez špetky příběhu, ale že se otevře pravá podstata věci.

Chemie zafungovala

Z Matyáše byla nadšená také Hanka Vagnerová, která jakožto hlavní hrdinka, ale také spoluautorka scénáře měla co mluvit do výběru dalších herců. „Bylo důležité, aby mezi námi fungovala nějaká chemie, aby to bylo na plátně uvěřitelné. A když přišel na casting Matyáš, bylo to jasné,“ vysekla Hanka veřejně poklonu. Dámy ale mají smůlu, vysoký sympaťák je zadaný. „Mám přítelkyni, už dlouho a jsem hrozně šťastný,“ přiznal Řezníček na závěr. 

Video
Video se připravuje ...

Herec Matyáš Řezníček: První hlavní role, a hned erotika! Gábina Maryskova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
76 fotografií