Poté, co se Josefíně Nesvadbové v roce 2014 necelý rok po svatbě rozpadlo manželství, se mužem jejího života stal herec Ondřej Kavan. Po dvou letech randění přišla do jiného stavu a přivedla na svět svého druhého syna Kristiána. Z exmanželem Michalem Vaškem, který před čtyřmi roky spáchal sebevraždu, má devítiletého chlapce Michala.

To, že se Pepina podruhé vdala vyšlo najevo až teď, když její maminka na sociální síť umístila svatební fotku.

„4 roky nazpátek naše hippieská nesvatba Josefíny a Ondry,“ okomentovala společné foto Světlana Nálepková. Na snímku je Pepina s Ondrou, v náručí drží mladšího synka a kojí ho! Takže má skoro celé ňadro venku. Veselka proběhla na ranči Silverstone.

Video
Video se připravuje ...

Zpackaná oslava 60 Světlany Nálepkové: Covid odehnal hosty! A dárek v krabici z drogerie. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Nezapomenutelný byl pro nás všechny víkend 11.–12. 8., kdy se na ranči, poprvé v jeho historii, konal rituální ‚obřad lásky‘ našich přátel Josefíny Nesvadbové a herce Ondřeje Kavana, kteří se pod naší ‚starou obrovskou břízou‘ v kruhu svých nejbližších a kamarádů rozhodli vstoupit na společnou cestu životem,“ píše se na stránkách ranče.

Svatby se zúčastnil i Josefínin otec Michal Nesvadba (54), který se se Světlanou rozvedl v roce 1990 a v roce 2008 se oženil s Andreou. S tou má dceru Anetu a syna Marka.

Fotogalerie
34 fotografií