Věk je jenom číslo! Nechat se svazovat nějakými konvencemi je zcela zbytečné, když se člověk cítí vnitřně mlád. Důkazem toho je herečka Světlana Nálepková, která má ovšem ale zároveň i jednu velkou výhodu - na svůj věk rozhodně nevypadá. Vždyť kdo by téhle šťabajzně tipoval, že má na krku už šest křížků a je již babičkou? Kdepak, člověk by jí klidně hádal o deset, patnáct let méně.

Tím spíše, když se podíváte na její sociální sítě, kam Nálepková dává jednu fotku za druhou. Z každé je cítit neskutečná energie, kterou herečka oplývá - ať už pózuje třeba na břehu moře, či sdílí fotky ze svých koncertů. Její poslední snímek je však nadmíru odvážný: známá kudrnatá blondýnka na něm pózuje nahá (minimálně od pasu nahoru) v poli levandule, a zpoza kvítků lze zahlédnout i vykukující bradavku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Světlana Nálepková (@svetlananalepkova)

Pravda, fotka je to sice šest let stará, sama herečka uvádí, že byla pořízena 11. července 2016, neznamená to však, že by nebyla aktuální. Za těch šest let se totiž nic nezměnilo, a že má Nálepková stále šmrnc, to se mohou přesvědčit její příznivci na vlastní oči například v muzikálech Rebelové, Slunce, seno, jahody či Sestra v akci.

A pozor, pánové - tahle dáma, co úspěšně vzdoruje toku času, je opět single. Údajně se měla rozejít se svým o 19 let mladším partnerem...

Video
Video se připravuje ...

Zpackaná oslava »60« Světlany Nálepkové: Covid odehnal hosty! A dárek v krabici od drogerie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií