Nahota se prodává! A tak to zkrátka je. Toho si je dobře vědoma i kráska Christina Aguilera, mezi jejíž největší hity patří Beautiful, Can't Hold Us Down, The Voice Within a Ain't No Other Man. A i když není na takovém výsluní, na kterém se vyhřívala v první dekádě tohoto tisíciletí, stále má svým fanouškům co nabídnout, a to nejen po té pěvecké stránce…

V rámci propagace nového alba s názvem La Fuerza (Síla) se zpěvačka s ohnivou bujnou kšticí nafotila opět nahá, čímž nechala fanouškům nahlédnout na její ladné křivky. Pouze prsa si překryla rukou, aby svým příznivcům ponechala alespoň nějaký prostor pro fantazii, což mnozí kvitovali, našlo se ale i několik kritiků.

Těm se převážně nelíbilo, že Aguilera obchoduje vlastně nahotou, což jim připadá jako laciné gesto hvězdiček, které jinak nemají moc co nabídnout. A to ona se svým mimořádným pěveckým talentem rozhodně má. Nejspíš ale zapomínají, že umění jde s nahotou ruku v ruce už po staletí, a tak nedělá žhavá kráska nic, co by se vymykalo její profesionalitě. A navíc, je to moc pěkný pohled, ne? Posuďte sami!

VIDEO: Christina Aguilera zpívá v nové Disney pohádce Mulan: Stejně jako v původní animované verzi, kdy jí bylo 16 let.

Video
Video se připravuje ...

Christina Aguilera zpívá v nové Disney pohádce Mulan: Stejně jako v původní animované verzi, kdy jí bylo 16 let. Falcon

Fotogalerie
58 fotografií