„Od rána mi volá bulvár a kamarádi, jestli jsem to schválila, že se přece nesvlíkám. A já na to: 'Už jo!' Protože Janovi se neříká ne,“ vysvětlila na svém instagramu krásná herečka Tereza Ramba, co se proslavila ještě pod svým dívčím příjmením Voříšková. Oním Janem nemyslela nikoho jiného nežli režiséra Jana Svěráka (57), jenž ji obsadil do role „nedobytné“ lékárnice Venduly. To je postava, která vzešla z pera Zdeňka Svěráka (85), který si v nové české komedii Betlémské světlo zahrál rovnou i hlavní roli.

Za to, že se z cudné Ramby najednou stala sexbomba, která nemá problém s odhalováním svého těla, údajně může její mateřství. „Po porodu se člověk tak nějak přestane stydět. Miluje svoje tělo pro to, co mu dalo. Celej život jsem si připadala 'nějaká' a 'něco' chtěla jinak. Blázen. Teď si připadám perfektní. A stopy po mých dětech vítám,“ zdůrazňuje maminka dcerky Miry (2 měsíce) a syna Mikoláše (2 roky), jehož dlouhou dobu označovala pouze jako „Slunce“. Stopy nedávného těhotenství (porodila pravděpodobně na přelomu roku 2021 a 2022) ovšem vidět rozhodně nejsou.

VIDEO: Tereza Ramba se jako devatenáctiletá lékárnice v novém Svěrákově filmu svléká

Video
Video se připravuje ...

Tereza Ramba se jako devatenáctiletá lékárnice v novém Svěrákově filmu svléká Bioscop

Reakce jejího manžela, známého tanečníka, na fotku, kde je jeho paní velice obnažená, byla k nezaplacení. „Matyáš, kterému jsem to, chvějící se, ukázala, řekl, že jsem nádherná a že je na mě pyšnej,“ líčila na sociální síti pyšně u fotky, jejímž autorem je Petr Kozlík jr., a sdílela i snímek z Vinohradské třídy v Praze, kde je její podobizna v nadživotní velikosti pověšená. „Je fakt, že viset si tam nahatá po porodu a po třicítce je jiný štýlo, to už mi snad ani není blbý. Ženy, milujte se, jste bohyně. Muži, milujte nás, jsme bohyně a chceme to slyšet!“

A také to slyšela, minimálně tedy zatím od svých followerů, jichž má jenom na instagramu přes 206 tisíc. Mezi těmi, co jí skládali komplimenty, byli jak fanoušci, tak i kolegové a kolegyně z herecké branže. „Seš nádherná! Seš bohyně. Doufám, že to chceš slyšet i od holky, nejen od chlapů. Držte se, posilám vám tunu lásky!“ vzkázala jí herečka Hana Vagnerová (39) v narážce na fakt, že je Tereza teď aktuálně v nemocnici, kde ji čeká blíže nespecifikovaný „menší zákrok“. Také její životní partner Matyáš Ramba (32) je v po operaci menisku v rekonvalescenci.

Fotogalerie
77 fotografií