Americká popová zpěvačka, která se proslavila jak svými písněmi, mezi které patří například hity ...Baby One More Time, Toxic či Womanizer, tak i četnými skandály, je jako utržená ze řetězu. Od chvíle, kdy jí bylo zrušeno opatrovnictví jejím otcem Jaimem Spearsem (69), plní pěnice Britney Spearsová sociální sítě fotkami, na nichž si užívá života plnými doušky... a společně s ní i necelých 40 milionů jejích followerů.

Blondýnka, co se jednu dobu pyšnila titulem popové princezny, si společně se svým snoubencem Samem Asgharim (29), který pochází z íránského Teheránu, vyrazila na dovolenou, odkud zásobuje internet svými rajcovními momentkami. Polonahým snímkům odzvonilo, jelikož Britney se nyní fotí docela nahá! Intimní partie sice zakryla emotikony ve tvaru diamantů, prostoru pro fantazii ovšem i tak mnoho nezbylo. Zapózovala vleže na zádech, na boku, na čtyřech...

VIDEO: Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina Timberlakea

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Na dalších fotkách zase stojí ve vlnách a svá silikonová ňadra (která před lety poprvé předvedla v klipu ke své písničce Oops!... I Did It Again), si zakrývala rukama, anebo dává všem na odiv své perfektně tvarované pozadí během slunění... a její fanoušci jsou nadšením bez sebe.

„It's Britney beach!“ vtipkují v odkazu na píseň Gimme More, v níž zaznívá slovní spojení „it's Britney, bitch“, anebo ji překřtili na „Titney“ (jelikož slůvko „tits“ znamená hovorově prsa).

Fotogalerie
66 fotografií