V první březnový den se v pražském multikině odehrála premiéra nového zpracování Batmana v hlavních rolích s Robertem Pattinsonem a Zoë Kravitzovou.

Film si nenechala ujít řada českých hvězdiček v čele s Davidem Gránským a jeho těhotnou manželkou Nikolou. Nutno podotknout, že jí první těhotenství opravdu sluší. Pohlaví miminka si manželé nechávají pro sebe, ale oba dva se už nemohou dočkat, až »hráč číslo 3« vstoupí do jejich domácnosti. 

Herečka Dana Batulková asi není vyloženě fanynkou comicsového hrdiny, ale její nevlastní vnuk Kryšpín a jeho kamarád určitě. A tak tentokrát to byla ona, kdo dělal garde.

Dana má s Agátou Prachařovou i po rozvodu s jejím synem Jakubem Prachařem velmi dobré vztahy a je ráda, že může trávit čas s vnoučaty, jak s nevlastním vnukem Kryšpínem, tak i s vnučkou Miou. 

VIDEO: Josef Maršálek o Peče celá země 2: Uvidíte show, jakou jste neviděli!

Video
Video se připravuje ...

Josef Maršálek o Peče celá země 2: Uvidíte show, jakou jste neviděli! Hana Höschlová, Lukáš Červený

Než pozvaní vešli do sálu, tak si v předsálí mohli udělat fotku s filmovými hrdiny Batmanem a Catwoman. Ivanu Jirešovou, nebo kutila Láďu Hrušku zaujal především bičik kočičí ženy.

Bohužel oba dva pojali premiéru jako volnočasovou zábavu, a tak přišli v barevných mikinách s potiskem. Ale to vlastně většina pozvaných, vyjma Evy Decastelo, které to v černých úzkých šatech a křiváku seklo.

Ve stejný den jako v Praze přitom proběhla premiéra i v New Yorku za přítomnosti hlavních hrdinů a dalších hvězd. A vypadalo to úplně jinak než u nás. Dámy v róbách, pánové v oblecích... Zkrátka jiná liga.

Fotogalerie
32 fotografií