Zatímco Nova nasadila novou kriminálku Odznak Vysočina, na Primě mohli diváci sledovat vztahové propletence v ZOO. Aby diváky opravdu nalákala, nasadila přitom televize těsně před první díl novinky končící seriál Slunečná. 

Právě fanoušky Slunečné mohlo zaujmout i to, že se v ZOO objevuje celá řada stejných herců. Hlavní role ztvárnily Michaela Pecháčková (18), která v den premiéry navíc oslavila narozeniny, a  Eva Salvatore Burešová (28).

VIDEO: Martin Finger v Devadesátkách převzal roli Polívky: Z čeho mu nebylo dobře?

Video
Video se připravuje ...

Martin Finger v Devadesátkách převzal roli Polívky: Z čeho mu nebylo dobře? Petr Macek

Spolu s nimi se v seriálu objevil i David Gránský (29), Pavla Tomicová (59), Bohumil Klepl (63), Vanda Hybnerová (53) nebo Tereza Brodská (53). 

Hvězdné obsazení si přichystala i nová kriminálka. Seriálové vyšetřování vedou Monika Hilmerová (47) a Simona Zmrzlá (32). Další členy týmu pak ztvárnili Michal Suchánek (56), Patrik Děrgel (32) a Martin Hofmann (43).

Nutno podotknout, že si oba seriály vedly skutečně dobře. Nakonec ale přece jen vyhrál u diváků Odznak Vysočina. Ten sledovalo 1,39 milionu lidí starších patnácti let, zatímco první díl ZOO si pustilo „jen“ 1,33 milionu. 

VIDEO: Nový krimiseriál Odznak Vysočina: Proč na natáčení Zmrzlá mrzla?

Video
Video se připravuje ...

Nová krimi Odznak Vysočina: Proč na natáčení Zmrzlá mrzla? Petr Macek

Fotogalerie
38 fotografií