Po drsných rozepřích mezi Karlosem Vémolou a Lelou Ceterovou se zdá, že míč je teď na straně Vémoly. Na Instagram pověsil video, na kterém si užívá přítomnost obou svých malých dětí a blaženě se u toho usmívá.

Ceterová přitom před pár dny šokovala veřejnost, když veřejně prohlásila, že je obětí domácího násilí. „Po tom, co jsi mě zbil, a v náručí jsem měla měsíčního Rockyho, mám z tebe strach,“ vzkázala mu Lela. 

Vémolovo osočení Lely z nevěry je prý navíc jedna velká lež. „Ano, zaútočil na mě, žádná nevěra nebyla, vše je vykonstruované, abych v očích lidí vypadala jako děvka,“ popsala dvojnásobná máma šílené pondělní události pro Blesk. Po tomto zážitku měla sebrat děti a odejít z vily pryč.

Terminátor ale nařčení odmítá. „Co by to asi zanechalo, kdybych udeřil takhle malou hubenou holku? To by byla katastrofa,“ tvrdá zápasník. Kdyby to prý byla pravda, už by se podle něj do „Vémolandu“ nevracela. 

Velký třesk z úterý, kdy padala slova o domácím násilí, vzájemných nevěrách a v akci byla i policie, už mají za sebou. Situace ale stále není tak růžová, jak se zdá. Lela se sice i s dvouletou dcerkou Lilinkou a měsíčním synkem Rockym vrátila z bytu vlastní uklízečky do Karlosova paláce, ale jde pouze o úhybný manévr do doby, než se silikonová princezna postaví zpět na vlastní nohy. 

Lela tvrdila, že na Vémolu podala trestní oznámení kvůli domácímu násilí, zdá se ale, že v kontaktu s dětmi mu nijak nebrání...

VIDEO: Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku

Video
Video se připravuje ...

Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku. iSport TV

Fotogalerie
104 fotografií