Pár týdnů poté, co se Felix Slováček nadobro rozešel s umělkyní Lucií Gelemovou (38), se vrátil ke své manželce Dádě. Vánoční svátky tak trávili společně i s jejich dětmi Aničkou (26) a synem Felixem (38). 

Štědrovečerní večeře proběhla v pražském půdním bytě Aničky, která sama vařila. „Sešli jsme se tam všichni. Já, manžel a syn Felix s rodinou. Kvůli vnoučatům to byla spíš odpolední večeře, ale báječná. Anička dělala samozřejmě klasiku, řízky, salát, polévka byla ale s kaštany a senzační,“ pochvalovala si Dáda.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Nejenom já, ale i naše děti, zvířata jsou rádi, že jsme opět spolu. Určitě se to v dobrém podepsalo i na jejich psychice,“ řekla Blesku herečka. Ale taková rodinná idylka to zase není, jak Patrasová tvrdí. 

Už z nich opravdu nemůžu. Rozhodla jsem se od nich veřejně distancovat a k ničemu se nebudu vyjadřovat. Oni si vůbec neuvědomují, jak nás to s Felixem poškozuje,“ odpověděla na dotaz Blesku, jak vnímá návrat rodičů, Slováčková. 

Ta už v minulosti řekla, že právě neustálé veřejné excesy jejích rodičů se podepsaly na její psychice a nevyloučila, že to byl jeden z spouštěčů rakoviny prsu, kterou před rokem úspěšně porazila. 

Fotogalerie
51 fotografií