Lucie Gelemová byla vyfocena, jak večer přichází a ráno odchází z jednoho z pražských hotelů, kde jí dělal společnost nový muž. Felixe Slováčka tato informace velmi podráždila, malířka totiž stále obývá jeho malešický byt. „Už nejsme ani kamarádi a Lucie se musí okamžitě vystěhovat z bytu, který platím,“ řekl rázně Blesku Felix. „A zdůrazňuji, že se musí vystěhovat hned! Jestli to neudělá, zítra jí osobně sbalím věci do pytlů a vynesu před ten malešický dům na chodník,“ dodal rozohněně.

Teď navíc vyšlo najevo, že Felix se s Luciiným novým známým už viděl i osobně a že jejich seznámení je vlastně jeho zásluhou. Jak se říká: pro dobrotu na žebrotu. „Toho pána jsem znal od chvíle, kdy přišel na nedávnou vernisáž obrazů, kterou dělala Lucie,“ svěřil Felix pro eXtra.cz. "Vlastně jsem ho dohodil, ale nepřímo. Zeptal jsem se kamaráda, jestli nezná člověka, který má prachy, aby koupil nějaké obrazy. A on ho přivedl,“ sype si Slováček popel na hlavu.

Ani své bývalé lásce ovšem Lucie nový vztah nepotvrdila, i když snímky hovoří poměrně jasně. „To jsem si dal dvě a dvě dohromady kvůli tomu, že ji už vyfotili s tím samým před měsícem i nyní. Tehdy tvrdila, že to bylo jen kvůli sponzoringu, setkání kvůli poděkování, ale už šlo asi o něco víc,“ myslí si Slováček, který našel útočiště u své manželky Patrasové.

Co na to Gelemová?

Na Slováčkova drsná slova zareagovala i samotná Lucie. „Naštěstí jsem se již odstěhovala. Felixovy reakce mě pochopitelně velmi zaskočily. Nevím, zda někdo může pochopit jeho chování. Společně jsme před půl rokem ohlásili, že jsme ukončili partnerský vztah a budeme se dále stýkat jako přátelé. Nemá absolutně žádné právo šílet a cokoliv mi vyčítat. Proto také nemám žádné výčitky svědomí. Nic špatného jsem neudělala. Zato Felix se chová jako blázen. Mám jeho agresivní výpady a vulgární nadávky natočené na mobilu. A pokud bude dál pokračovat v nenávistných útocích, budu nucena toto video zveřejnit,“ uvedla v prohlášení, které poskytla mimo jiné i Blesku, výtvarnice. S tím, že by se měla stěhovat, jak Felix vyhrožoval, si tedy hlavu nedělá - už tak učinila. Vše má ale podle ní své meze...

Video: Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video
Video se připravuje ...

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
80 fotografií