Fotoreportéři Blesku v pondělí odpoledne zachytili Lucii Gelemovou a Felixe Slováčka v centru Prahy. Saxofonista svoji exmilenku pozval na oběd, protože ten den slavila svátek. Pak šel každý svou cestou. Lucie se odebrala do bytu v Malešicích, kde se převlékla, a pak pelášila taxíkem směr hotel Hilton.

Tam se už před vchodem sešla s o něco starším mužem, než je ona, ale o něco mladším, než je Felix Slováček, a oba spokojeně zapluli do hotelu. Na recepci vyřídili check-in a poté pokračovali spokojeně do útrob hotelu. Z nich vylezli až druhý den ráno, každý opět odjel jiným taxi. Otázkou teď zůstává, jestli o tom věděl Felix… Co říká na to, že si Lucie už našla jiného?

Skončí na ulici?

Když se to dozvěděl Slováček, málem ho kleplo. „Už nejsme ani kamarádi a Lucie se musí okamžitě vystěhovat z bytu, který platím,“ řekl rázně Blesku Felix. „A zdůrazňuji, že se musí vystěhovat hned! Jestli to neudělá, zítra jí osobně sbalím věci do pytlů a vynesu před ten malešický dům na chodník,“ dodal rozohněně.

Známý chlápek

„O tom chlápkovi jsem věděl, párkrát se s ním už někde ukázala… Byl jsem ale přesvědčený, že s ním má rande kvůli svému malování a sponzoringu,“ komentoval muzikant. „Zmýlil jsem se a nehodlám už ze sebe dál dělat idiota…“ Proč by ale měl být - jak sám říká - za idiota? S Lucií se sám před více než půl rokem po vzájemné dohodě rozešel, protože se nechtěl rozvádět a nechtěl už děti. Plánovali zůstat kamarády. Neunesla to jeho ješitnost?

VIDEO: Lucie Gelemová na Fantoma opery dorazila bez Felixe! Co říká o obnovení jejich vztahu?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Gelemová na Fantoma opery dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu? David Turek

Reakce malířky: Jsem svobodný člověk!

Co na to Lucie? „Nemám potřebu se ke svému soukromí vyjadřovat, protože s Felixem nejsme pár už od května a jsem svobodný člověk,“ řekla Blesku Gelemová. Sám Slováček přitom nedávno nevylučoval, že i on se rád seznámí s někým novým. „Když zavolá nějaká fanynka a něco po mně chce, tak to s ní buď vyřídím telefonem, anebo - když jsem ještě víc zvědavý - se s ní sejdu. Zvědavosti se meze nekladou,“ tvrdil nedávno. Gelemová je zřejmě v navazování nových známostí úspěšnější…

Už ani korunu!

Přestože se rozešli, Felix dál z vlastní vůle Lucii podporoval. „Chtěl jsem ji prosazovat, pomáhat jí, protože se mi líbilo, jak je do věci zapálená. Výstavu v Obecním domě jsem jí zařídil…“ vypočítává Slováček. A také jí platil podnájem v Malešicích. Zpočátku jako jejich hnízdečko lásky, ale pak také proto, aby měla Lucie, která jinak žije v jižních Čechách, kde bydlet. „Dokonce jsem ten byt napsal na ni a jenom ho platil. Tak teď je s tím konec!“ dělá Felix ráznou tlustou čáru za sedmi roky jejich partnerství a spojenectví.

Fotogalerie
81 fotografií