V letech 1998 až 2012 zářil Petr v pražském Divadle na Fidlovačce, odkud si ho následně současný ředitel vinohradské scény Tomáš Töpfer(70) přetáhl k sobě.

Deset let zářil

Členem hereckého souboru vinohradského divadla se stal v září roku 2012. Bez devíti měsíců tak na vyhledávané scéně zářil skoro deset let. V závěru loňského roku se ale rozhodl odejít. Divadlo o jeho odchodu mlčelo do té chvíle, dokud se na Rychlého konec nezačali ve svých dopisech vyptávat fanoušci.

Volná noha

„Petry Rychlý se rozhodl zcela dobrovolně ukončit angažmá a odejít na volnou nohu. Herci mají plnou svobodu rozhodnutí a Petr má velmi mnoho práce mimo divadlo, což je s pravidelným provozem divadla jen těžko slučitelné,“ napsal Töpfer s tím, že rozhodnutí svého kolegy a kamaráda respektuje. Sám herec na otázky deníku Aha! do uzávěrky tohoto vydání nereagoval.

Teď ho živí poker

V umělecké branži se objevila řada spekulací, do kterého divadla asi Rychlý zamíří. Podle informací Aha! to ale vypadá, že se teď prknům, která znamenají svět, nějaký čas věnovat nebude. V poslední době totiž propadl profesionálním turnajům v pokeru a ty ho časově velmi vytěžují. „Jakmile má volný čas, hraje poker,“ říkají Rychlého blízcí. Herec poker studoval několik let. „Ze začátku jsem do toho vlítl šíleně, četl jsem všechno možné, ale pak jsem se bál vůbec hrát, ve všem jsem najednou viděl samé komplikace. Teď už spíš méně studuji, více hraji a analyzuji svou hru a dívám se na videa z různých finálových stolů, jak hrají ostatní,“ svěřil loni v rozhovoru pro pokerzive.cz.

VIDEO: Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem! 

Video
Video se připravuje ...

Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií