Alena občas udělá výjimku a se svými fanoušky na sociální síti, kterých má skoro 600 tisíc, se podělí o pár novinek ze svého života. Nedávno ji přítel a otec dcery Vivienne (2) požádal o ruku, a tak každého zajímá vše okolo svatby, která jistě bude velkolepá a v Itálii velmi sledovaná. Už za manželství s italským brankářem Gigim Buffonem si modelka vysloužila přezdívku Grande Alena (Skvělá Alena).

 

Jak sama přiznává, věřila, že její první manželství bude i poslední, ale bohužel se mýlila. Fotbalista se v roce 2014 zamiloval do sportovní reportérky Ilarie D’Amico (48) a před šesti lety se jim narodil syn Leopoldo Mattia. 

Během rozvodu s Buffonem se v životě Šeredové objevil miliardář Alessandro Nasi, jejich vztah upevnilo narození holčičky a zřejmě příští rok bude svatba. Alena totiž před několika dny na otázku Alessandra „Vezmeš si mě?“ řekla ANO! 

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Po svatbě si určitě nechám své příjmení, jsem na něj zvyklá, a tak nějak čím dál víc pyšná,“ tvrdí na Instagramu brunetka. Bude to krapet chaos, protože kluci David Lee (12) a Louis Thomas (14) mají příjmení po otci, tedy Buffon, Vivienne je Nasi a Alena bude tedy i nadále Šeredová. 

Padla i otázka, zda by zvládla ještě čtvrté dítě. „Určitě ano, ale tak nějak si teď chci užít Vivi,“ usmívá se Alena, která zatím nezačala s přípravami svatby. „Představu o svatbě zatím nemám, ale určitě si užijeme zařizování a přípravy.“ 

I když se Alena snaží, aby děti mluvily česky, tak jim to prý nejde a za svůj rodný jazyk považují italštinu. 

Fotogalerie
57 fotografií