Po dvou klucích z prvního manželství se po boku pohledného miliardáře Nasiho dočkala Šeredová i malé princezny. Vivianne teď oslavila už své druhé narozeniny, a jak se dalo čekat, rodiče na párty rozhodně nešetřili!

Na oslavu dorazilo početné příbuzenstvo, nechyběla slavobrána z růžových, bílých a zlatých balonků, krásný dort ve tvaru číslice dva nebo vlastní tematické předměty vytvořené ryze pro oslavu malé Vivienne – bublifuky, pytlíky bonbonů a další drobnosti. 

Oslavu v krásné přírodní scenerii navíc korunovalo nádherné počasí. Rozlehlé travnaté plochy si Vivi se sestřenkami užívaly ve stylových dětských autíčkách, ve kterých drandily po okolí!

Česká modelka, herečka a 1. vicemiss České republiky z roku 1998 Alena Šeredová v současnosti žije v Itálii. Z prvního manželství s italským fotbalistou Gianluigim Buffonem (44) má syny Davida Leeho (12) a Louise Thomase (14). Od roku 2014 jsou ale bývalí partneři rozvedeni a kráska nyní tvoří pár s italským podnikatelem Alessandrem Nasim. I přes společnou dceru ale svoji stále nejsou.

VIDEO: Sexy Iva Kubelková slaví 45: Velmi osobní překvapení od partnera!

Video
Video se připravuje ...

Sexy Iva Kubelková slaví 45: Velmi osobní překvapení od partnera! Markéta Reinischová

Fotogalerie
145 fotografií