Mysleli jste si, že je Tereza Maxová jenom takovým tím typem ženy, co jenom sedí, usmívají se, a svou přítomností své okolí zdobí? No, to možná taky, ale kromě toho na sociálních sítích tu a tam ukáže, že rozhodně není z cukru. „Tak děvenko, ještě podojit a zamést na zápraží, a rok 2022 může směle začít,“ vtipkovala na instagramu  modelka, která žije střídavě ve svém rodném Česku a v luxusním Monaku, a svá slova doprovodila snímkem, na němž skutečně dojí krávu! A navíc s pořádně rozesmátým výrazem.

Kdo by čekal, že modelka nový rok přivítá například ve flitrových šatičkách a na jehlách na party, v předraženém lyžařském outfitu někde na svahu ve Špidlu, anebo v titěrných bikinách někde u moře, ten je na omylu. Na dalším snímku, který ke svému novoročnímu přání připojila, sice na pláži je, ale místo chytání bronzu na ní sbírá odpadky. Je totiž známá svou láskou k ekologii a k charitativní práci celkově – koneckonců je zakladatelkou Nadace Terezy Maxové dětem, co využívá jako svůj symbol rozkošného medvídka Teribeara.

VIDEO: Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Originalitu Maxové, která je mimochodem trojnásobnou maminkou, ocenil svými lajky například producent Janis Sidovský (53), životní partner zpěváka Pavla Vítka (59), herečky Daniela Šinkorová (49), Jana Plodková (40) či Jitka Schneiderová (48), anebo Terezina kolegyně z modelingové branže Alena Šeredová (43). A na to, jak to slavné blondýnce sluší coby dojičce jako vystřižené z oblíbených komedií Slunce, seno…, se můžete podívat do naší galerie.

Fotogalerie
61 fotografií