První příspěvek Leoše byl spíše humorný a neposkytl fanouškům příliš indicií. Z fotky prázdného nápisem: „A je to“  se nedalo pohlaví dítěte vyčíst.

Jeho choť Monika (41), která 7 .března oslavila narozeniny, zatím navíc mlčí a o porodu nic nesdílela. Večer ale Mareš přece jen byl sdílnější, sdílel totiž své zprávy se svou maminkou. „Už je na světě... Je to holčička,“ sdělil ta nejprve jí a pak i celému světu. A upřesnil také, že je dívenka zdravá, což je vlastně nejdůležitější.

První gratulanti už ostatně také nezahálí. „A teď začíná teprve ta správná jízda. Nechť zdraví vás objímá!“ vzkázal moderátor Libor Bouček.

Stejně tak nemohl mlčet ani Leošův parťák z rádia Patrik Hezucký. „Hezučtí gratulují rodině Marešů k dítku,“ popřál za sebe i za svou rodinku. „Jsme šťastní za Vás, vítej na světě, kuřátko!“ zareagovala na fotku zase Katka Říhová.


Asi nejzajímavější vzkaz na Marešově instagramu ale zanechala Dominika Mesarošová. „Gratuluji, přeji chlapečkovi zdravíčko.“ Pod jejím komentářem se hned rozjela divoká diskuze, zda modelka ví něco víc, než všichni ostatní. Někdo už se smál, že vše tzv. »propálila« dřív než samotní rodiče. „Ona není pitomá, ví, proč to napsala,“ spekuloval ale hned někdo a další názor zněl takto: „No jasně, určitě holčička!“ A teď je jasné, že Dominika schválně mlžila...

Gratulace dále zaslaly také Lucie Černá (za svobodna Šilhánová), Patricie Pagáčová (dříve Solaříková), Tereza Maxová, Iveta Lutovská Vítová, Tereza Kerndlová, Alena Šeredová, Linda Vojtová, Markéta Schimmerová Procházková či Barbora Strýcová.

VIDEO: Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video
Video se připravuje ...

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč? David Hanuš

 

Fotogalerie
35 fotografií