Dominika studovala cizí řeči, mluví sedmi jazyky, a hotelovou školu, a tak velmi brzy odešla do zahraničí. Hodně se pohybovala v muzikantském světě, kde se často zamilovávala do chlapů, které její slavný otec neschvaloval. 

To je pravda, do chlapů mi mluvil hodně a většinou je neschvaloval. (směje se). Já však měla vždycky svou hlavu a moc jsem neposlouchala, vždycky a ve všem jsem si dělala to, co jsem sama chtěla. Zpětně ale lituju, že jsem v některých věcech tátovi víc nenaslouchala. Co se mužských týká, měl často pravdu. Uměl je odhadnout líp než já a moje růžové brýle,“ přiznala před časem Blesku nejstarší dcera Mistra. 

V mládí byla skutečně kus, štíhlá, ale přesto prsatá, smyslné rty a pronikavé oči po svém tátovi. Velmi ráda se vyzývavě oblékala –⁠ krátké sukně, kožené bundičky a vysoké podpatky. 

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

Prý jsem stejně temperamentní a tvrdohlavá jako táta,“ tvrdí Gottová, která se v poslední době hodně změnila a rozhodně nevypadá jako na snímku, který nedávno sdílela. Oblečená v kůži a pod bundou má jen podprsenku! 

Když jsem byl ještě mladá... Už je to hodně dávno...,“ okomentovala svou fotku z mládí Dominika. Momentálně je zpět ve Finsku s manželem Timem a pokouší se najít práci. 

Fotogalerie
66 fotografií