Podle exkluzivních informací týdeníku SEDMIČKA se pořad bude vysílat na televizi Barrandov, a to vždy v pondělí, úterý a středu. Každou neděli se pak diváci mohou těšit na speciál. 

Když jsem na instagramu viděla, jak obrovský zájem mají lidé o naše živá vysílání, tak jsme se shodli, že je to škoda jen pro instagram. Jaromír přišel s tím, že by to bylo fajn i pro televizi a musím říct, že se na to strašně moc těším,“ řekla nám exkluzivně Agáta Hanychová s tím, že to bude show, u které se rozhodně nikdo nebude nudit.

Pořad nebude mít žádný scénář, nikdo nic nebude hrát. Agáta a Jaromír chtějí být sami sebou a divákům dopřejí, aby s nimi mohli strávit společnou hodinu, jako by byli u nich doma.

Točit budeme v ateliéru, který zařizujeme ve stylu obýváku spojeného s kuchyní, protože oba rádi vaříme. Občas si pozveme hosty, s nimiž třeba připravíme něco dobrého a u toho si budeme povídat. Už teď vím, že si určitě pozvu mámu,“ usmívala se Agáta.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Veronika Žilková otevřeně o vztahu Agáty a Soukupa: Udělal něco, co před ním nikdo! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Živé vysílání třikrát týdně bude sice nesmírně náročné, avšak dcera Veroniky Žilkové věří, že to zvládne. „Samozřejmě, že se bojím a mám před tím obrovský respekt. Na druhou stranu budu mít vedle sebe Jaromíra, který je na natáčecí maraton zvyklý, a určitě jeden druhého podržíme,“ chlubí se modelka, která s Jaromírem randí třetí měsíc. 

Po několika týdnech povalování v jeho vile v Marbelle a následném týdnu v New Yorku přišel páreček s nápadem na tuto skvělou show. 

Fotogalerie
67 fotografií