Přísloví »Co je v domě, není pro mě!« úspěšný seriálový a filmový scenárista a režisér rozhodně nectí.

S Anetou se poznal v roce 2016, když napsal scénář pro film Masaryk, kde si modelka střihla roličku noční recepční. Dohromady se ale dali až o tři roky později a poslední Miss ČR z roku 2009 pěla jen chválu. „Jsem zamilovaná, okouzlil mě určitě svým humorem. A samozřejmě se jeden druhému líbíme jako lidi,“ rozplývala se tehdy Aneta Vignerová.

Ve stejném roce, kdy mezi nimi přeskočila jiskra, natáčel svůj filmový režijní debut Přes prsty, do něhož obsadil i Denisu Nesvačilovou. Sexy zrzce předepsal dost postelových scén, takže se mohl kochat pohledem na její nahé tělo.

A co čert nechtěl, letos v létě se Petr s Denisou opět sešel během natáčení seriálu Pálava, kde už mu mladá herečka podle našich informací zahřívala postel... Aneta byla z této informace v šoku, vždyť má s Kolečkem syna Jiříka (2) a dle jejích slov to byla kudla vražená do zad. Petr se ale vyjádřil jasně. „Mezi mnou a Denisou je něco čerstvého a krásného... Ona není důvodem mého rozchodu s Anetou,“ řekl Blesku Kolečko.

S první manželkou Gabrielou, s níž má dvě děti, se neseznámil u filmu, ale v divadle. Během soužití na severu Čech se inspiroval k napsání seriálu Most!.

Zrzavá herečka teď schytává kritiku za to, že přebrala Anetě tátu jejich dvouletého syna. Denisa se ale brání. „Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ řekla Nesvačilová v pořadu Showtime.

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová a Petr Kolečko: Jak to chodilo v domácnosti modelky a scenáristy? FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií