Nejdřív to vypadalo, že se Petr Kolečko bezhlavě zamiloval do herečky Denisy Nesvačilové a s Anetou Vignerovou, s níž má dvouletého syna Jiříka, to nadobro skoncoval. Jenže to bez modelky dlouho nevydržel a v půlce listopadu se dali se opět dohromady.

Vyšli si na rande do centra Prahy, kde cukrovali a líbali se na baru. Scenárista se pak veřejně dušoval, jak si váží toho, že k sobě s Anetou našli opět cestu. „Uvědomil jsem si, že rodina je nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ prohlásil tehdy v pořadu Showtime. Jako rodina plánovali i společné Vánoce a měli i další plány do budoucna.

A zatímco nebohé Denise zbyly jen oči pro pláč, Vignerová jásala, že má svou rodinu zpět. Jenže, jak se ukázalo, to samé, co Anetě, sliboval Kolečko i Nesvačilové. „Jak Anetě, tak Denise tvrdí, že s každou bude trávit Vánoce. Denisa je velmi zamilovaná, věří mu a doufá, že to tak skutečně bude,“ přiznal Blesk.cz zdroj z jejich blízkého okolí.

A skutečně, uběhl sotva měsíc, co Kolečko s Vignerovou hlásali návrat ztracené lásky a scenárista už zase vrkal s ryšavou herečkou. Ve středu totiž společně pokřtili dětskou knihu Veselo ve Veselíčku, kde se od sebe nehnuli na krok. Jejich společné fotografie, které pořídila redakce eXtra.cz, na kterých do sebe zamilovaně hledí, obletěli internet a Kolečko to pak doma jen těžko vysvětloval.

„Snažil se Anetě vysvětlit, že už to byla dlouho dopředu domluvená spolupráce a šlo čistě jen o pracovní schůzku,“ svěřil se nám zdroj. Vignerové ale jeho chabá výmluva nestačila a rozhodla se pro radikální řez.

„Myslím, že si taky zasloužíte moje vyjádření. Šance tady byla, která byla promarněná, a je to pryč. Nikdo se nehroutí, přestože ty věci byly bolestný. Musí se na nich pracovat delší dobu a velmi rychle se to obrátilo zase jiným směrem. Jsem strašně ráda, že jsem tohle udělala a že to takhle dopadlo,“ prohlásila na sociální síti modelka. Působila zcela vyrovnaně, ale nezapomněla si do nevěrného partnera a jeho milenky rýpnout. „Nechápu ty dva, tam je to zase další zrada. Myslím, že se tady zase hrálo na všechny strany, a doufám, že trojúhelník je vyřešen,“ dodala Aneta, která svým prohlášením dala jasně najevo, že mezi ní a Kolečkem je konec. A to přitom málem měli zásnuby!

"Tady byla snaha velká, abychom trošku byli v obraze, tady proběhly skoro zásnuby a prodávání baráku, abychom si vytvořili svoje nový a pevný zázemí. Takže jenom chci, kdyby se na to nějaká dotyčná osoba dívala, a že si myslím, že se dívat bude, s kým má to dočinění. Takže tak. Prostě bude to tvrdý."

Zatímco Aneta scenáristovi nevěří už ani nos mezi očima, Nesvačilová na jeho slovech a slibech visí. „Odpustila by mu úplně všechno, je zamilovaná až po uši,“ prozradil náš zdroj. Navíc má teď volné pole působnosti. Jestli ho Vignerová skutečně odkopla, je dost možné, že sen o společně strávených Vánocích se Denise nakonec vyplní. Otázkou ovšem zůstává, jak dlouho se u ní Kolečko ohřeje, než zas půjde o dům dál.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií