Influencerka Agáta Hanychová dala před pár dny život svému v pořadí již třetímu dítku. Ke Kryšpínovi (11), jehož má s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (38), a dcerce Mie (5), jejímž otcem je herec Jakub Prachař (39), přibyla další dcera – malá Rozárka. Holčičku má bývalá modelka s podnikatelem Jaromírem Soukupem (54). A kromě šťastných rodičů se z miminka radují i další členové její rodiny.

Mezi nimi například Agátina matka, herečka Veronika Žilková, kterou si televizní diváci zamilovali v parodickém pořadu Tele Tele. Exmanželka herce a diplomata Martina Stropnického (66) krásnou novinku o narození další vnučky oslavila se svým současným partnerem, rockerem Josefem Holomáčem (63), jenž se proslavil zejména jako baskytarista slavné kapely Argema. Dvojice si soukromou oslavu dopřála po Veroničině divadelním představení.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce? 

„Zapíjíme vnučku!!!! Aby rostla a byla zdravá, naše Rozárka Soukupová,“ napsala hrdá babička na sociální síť a ono zapíjení jaksepatří zdokumentovala – společně s Josefem si dopřáli skleničku červeného vína a na snímku pózovali právě při přípitku. Jejich šťastné výrazy hovořily za vše a nikoho nejspíš nepřekvapí, že se momentka dočkala celé řady takzvaných lajků – nejenom od hereččiných fanoušků, ale i kolegů z umělecké branže.

Fotogalerie
66 fotografií