„Porod byl normální, nebyla jsem císařem,“ prozradila například v živém vysílání ve středu v podvečer Agáta Hanychová. Ta si třetí porod nemohla vynachválit. V 15:30 prý přijela do porodnice a večer, zhruba kolem půl deváté, už měla svoji Rozárku v náručí.

Pomáhal jí také epidural. „To vám hodně uleví,“ radila zkušeně Hanychová. Ta si myslí, že vše šlo hladce hlavně proto, že její malá vážila jen 2 600 gramů. „Měla jsem skvělého porodníka, pana doktora Vlka,“ pochválila odborníka, který přivedl na svět už i její starší děti Kryšpína a Miu.

A právě její ratolesti už byli za maminkou i v nemocnici a poznali svou nejmladší sestřičku. A to přímo při prvním koupání miminka. „Mám ještě pořád velké břicho, ale je mi to jedno. Jen Mia se podívala a ptala se: A tam je ještě bráška?“ smála se Hanychová.

„Je to fakt boží, netušila jsem, že někdy budu mít tři děti. Je to super,“ rozplývala se radostí. Kromě dětí ji už navštívila i nejlepší kamarádka, ale samozřejmě i pyšný otec dítěte – Jaromír Soukup (54). Chvíli to prý bylo docela napínavé, zda bude u porodu, nebo ne. Má totiž hodně práce.

Agátě totiž začaly první kontrakce už ráno, ale ještě nějakou dobu otálela, než si řekla, že skutečně vyrazí do porodnice. „Volala jsem Jaromírově asistentce a ptala jsem se, kolik toho ještě má natočit. Říkala mi, že to bude trvat ještě tak hodinu.“

Agáta jela tedy napřed a Soukup za ní přijel zhruba za hodinu. Z natáčení tak mířil rovnou k porodu. Druhý den byl za Agátou hned ráno a navštívit ji má ještě večer. Hanychová se také nechala slyšet, že svého partnera obdivuje, stejně tak i další muže, kteří zvládli být přímo u porodu.

Na pokoji je v současnosti modelka sama, takže má klid. „Nemůžu moc křičet, protože tady kousek vedle spí Róza,“ přiznala ale novopečená trojnásobná máma v živém vysílání. Cítí se po porodu prý velmi dobře, zvládá se i posadit a k obědu měla koprovou omáčku.

 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
104 fotografií