Termín porodu určili lékaři Agátě na 28. 4. 2023, tedy přesně na den jejích 38. narozenin. Jenže holčička si na svět pospíšila. "A je to!" napsala stručně Agáta Hanychová, která se tak stala již trojnásobnou maminkou a na sociální síť přidala i dojemný snímek z porodnice.

Pod jejím příspěvkem se ihned strhla lavina gratulací. "Ať vám Rozárka přinese hodně radosti a šťastných chvil," napsala například manželka Karlose Vémoly Lela. Gratulaci přidala ale i Dominika Myslivcová, která momentálně čeká svého prvního potomka, zpěvačka Monika Absolonová nebo Dominika Mesarošová.

Ohromnou radost má ovšem hlavně Veronika Žilková, která se dočkala další vnučky. „Moje statečná dcera ještě včera utíkala před koledníky, pak připravila Velikonoce celé rodině a dnes si odskočila do porodnice. Agátko, jsi největší frajerka a, Rozárko, tebe s láskou vítáme,“ napsala herečka na instagramu, kde sdílela i Agátin snímek z Velikonoc a nic na něm ani trochu nenasvědčuje tomu, že za pár hodin začne Agáta rodit.

Jméno dcery měli partneři vybrané už dlouho dopředu. „V tom máme jasno. Máme vybrané jméno Rozárka,“ prozradila Agáta už v lednu webu Super.cz.

Vše nasvědčuje tomu, že Agáta zvládla porod bravurně.  Z jejího instagramu je zřejmé, že jen pár chvil poté, co porodila, byla na sociální síti aktivní a z porodního sálu dokonce odešla po svých. Vozík využila pouze na odvoz svých zavazadel.

Sledujícím prozradila Hanychová i různé detaily. „Škoda, že jsme to nedali živě,“ vtipkuje na jednom z videí s Jaromírem. Nadšení rodiče svou novorozenou dceru i ukázali. „Tak tohle je holčička naše,“ pochlubila se Agáta.

Miminko bylo plánované

Blesku přiznala, že si miminko s Jaromírem Soukupem přáli a snažili se o něj cíleně. „Tohle těhotenství bylo plánovaný,“ dušovala se dcera Veroniky Žilkové (61). „Není to tak, že bychom si s Jaromírem, on ve svém věku a já ve svém věku, řekli – wow, my jsme neměli prezervativ, proto jsem těhotná... Takhle to rozhodně nebylo!“ smála se Agáta.

 

Těhotenství poznala i bez testu

Po dvou dětech už prý těhotenství na sobě poznala téměř okamžitě. „Zatím jsem nějak extrémně nepřibrala v jiných částech než v těch horních. Tak to mám vždycky, ani jsem si nemusela dělat test! Když jsem si doma oblékala podprsenku, tak jsem si říkala – ajajaj!“ prozradila Agáta s upřímností sobě vlastní, když byla ve druhém měsíci.

Kromě Rozárky má ještě syna Kryšpína (11), jehož otcem je bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (38), a dceru Miu (5), kterou má zase s hercem Jakubem Prachařem (39).

„S Kryšpínem porod trval asi osmnáct hodin a s Miou čtrnáct, tak doufám, že se to zkracuje a do třetice to bude rychlejší,“ doufala Agáta na začátku těhotenství. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
105 fotografií