Hanychová čeká své třetí dítě, ale v těhotenství přišly bohužel zdravotní problémy, které ji donutily ubrat z pracovního tempa a na pár dní ležet a odpočívat. „Na wake to není, ale ležím a snažím se myslet pozitivně,“ prozradila Agáta, která by svého dalšího potomka měla přivést na svět na svoje narozeniny, a to by byl rozhodně ten nejkrásnější dáreček.

Jsou však věci, se kterými si modelka hlavu lámat nemusí, a to je třeba péče o domácnost, na tu už si výpomoc našla a je s ní už mnoho let spokojená. „Moji Taňu mám už 10 let na úklid, a jak říkám, raději nebudu jíst, než bych se jí vzdala,“ prozradila.  „A chůvu jsem vždy měla, abych mohla pracovat, takže ano,“ odpověděla na otázku, zda se chystá najít někoho, kdo by jí pomáhal s domácností.

Padl ovšem i dotaz, jaké to bylo vyrůstat s tolika sourozenci, na který následovala Agátina velmi stručná odpověď „náročný“. A náročné to bude zřejmě i u ní, protože její dvě děti se na sourozence sice těší, ovšem malá Mia by si přála sestřičku a Kryšpín by chtěl pochopitelně bratříčka. Nechme se tedy překvapit, které z dítek bude mít z příchodu sourozence větší radost.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
70 fotografií