Pro Andreu i Jiřího byla Anička jediné dítě. Když potom slavný herec, dabér a producent odešel do hereckého nebe, byla holčička pro mámu velkou oporou. Dnes už má Andrea nového partnera, a dokonce spolu plánují svatbu. Anička naštěstí s nevlastním tátou vychází na výbornou.

Tvář nezletilé dcery DJka úzkostlivě tají, na instagramu se nicméně po čase opět pochlubila několika částečně cenzurovanými fotkami... Je z nich jasné, že dceru naprosto miluje, a také to, že dívenka roste jako z vody. Letos v létě oslaví už 10. narozeniny. 

Táta byl u porodu

U porodu holčičky byl v roce 2013 i její táta Jiří Pomeje. Andrea tehdy nakonec rodila císařským řezem, ale maminka i děvčátko byly naštěstí v pořádku. Jirka byl tak dojatý, že plakal štěstím.

„Porod začal v 8:45 a v 09:07 už jsem držel malou Aničku v náručí,“ chlubil se tehdy Blesk.cz se slzami v očích šťastný otec. „Anička je celá po Andrejce, a za to jsem rád. Obě jsou moc statečné,“ svěřil se tehdy.

Herec a producent Jiří Pomeje zemřel ve věku 54 let 26. února 2019, když bylo jeho jediné dceři pouhých 5 let. Podlehl rakovině hrtanu. 

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Andrey Pomeje: Musela říct NE miminku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií