Po návratu z Thajska se spojila se svým dvorním fotografem Martinem Šebestou (29) kvůli novému projektu. „Měli bychom nafotit charitativní kalendář. Je to sice ještě v peřinkách, ale bylo by to úžasné, kdyby to vyšlo,“ řekla Blesku Andrea, která si s fotografem kvůli kalendáři okamžitě dala schůzku.

A protože byla Pomeje z Thajska odpočatá, opálená a vypadala nádherně, pracovní schůzku spojili s focením. A že to Andree v sexy prádélku opravdu sluší. „Jsem ráda, že to vyšlo a myslím si, že se ty fotky moc povedly,“ hodnotí výsledek sama DJ Andrea, ze které spokojenost přímo prýští. V milovaném Thajsku, kde si před 10 lety vzala za manžela Jiřího Pomeje (+54) a kde už jako DJ několikrát hrála, teď nejenom pracovala, ale také se i zasnoubila.

A kdyby s nimi byla i dcera Anička (9), tak by prý do toho se svalnatým klempířem Petrem Plačkem (42), který ji doprovázel, praštila jako před lety s Jirkou. Svatbu bez milované dcery si ale Andrea nedokázala představit. „Jako první jsme o zásnubách řekli právě Aničce, plakala, protože si to moc přála,“ prozradila Andrea, která by dceři ale v případě svatby s Petrem rozhodně příjmení Pomeje po otci ponechala.

Video
Video se připravuje ...

Průšvih dýdžejky Andrey Pomeje: Zamořila celou čtvrť! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
56 fotografií