Andrea si s přítelem Petrem aktuálně užívá v Thajsku, na které se těšila skoro 3 roky. „Úplně jsem zapomněla, že tady se všechno čistí tak rychle! Okey, jak se tu čistí tělo je všem asi jasný (miluju to) – ale hlava se tu po pár dnech zdá úplně v relaxu,“ pochvalovala si na instagramu a s pomocí emotikonů naznačila, že ji zprvu potrápily zažívací problémy. 

„Prostě dovolená, jídlo, nějaký drink, hodiny čumění do moře, absolutně nesmyslné hrabání se v písku, porovnávání svého opálení s ostatními, neustálé připomínání své polovičce, aby se namazala... abych pak večer zjistila, že jsem úplně spálená, protože jsem chtěla být prostě opálenější než přítel,“ svěřila se. Spálená kůže jí ale náladu naštěstí nezkazila. 

Jeden malér za druhým

Po „střevním dobrodružství“ a bolavé pokožce ovšem přišel další malér. DJka se svěřila, že si zlomila jeden ze svých nehtů, a žertovala, že to je konec celé dovolené. Naštěstí to ale i tentokrát dopadlo dobře: zachránil ji duchapřítomný přítel! S pomocí lepidla jí totiž kousek nehtu opět přilepil a k potěšení Andrey všechno drželo, jak má. 

Když už se zdálo, že je trablům konec, vytáhla Pomeje další nehodu. Posteskla si, že má zřejmě zlomený malíček na pravé noze. „Tak moc jsem se bála, aby se nic nepokazilo, že se prostě děje jedna zkouška za druhou!“ zoufala si. 

Síla myšlenek

Nakonec došla k závěru, že si potíže „přitáhla sama“. „Protože zákon přitažlivosti funguje skvěle, ale pouze se silnou emocí, která projde celým tělem. Takže jestli chceš, aby se ti něco rychle splnilo, celou svou bytostí si to přej, představuj, prožívej v myšlenkách, jako to děláme u těch špatných scénářů,“ poradila svým příznivcům na závěr. Naštěstí se vydařila alespoň párty v Bangkoku, na které se Andrea objevila za DJským pultem. 

Video
Video se připravuje ...

Průšvih dýdžejky Andrey Pomeje: Zamořila celou čtvrť! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
43 fotografií