Vzhledem k tomu, že film je skvěle herecky obsazen, dalo se čekat, že premiéru si nenechá ujít mnoho celebrit. A skutečně se tak stalo.

Mezi prvními se v Lucerně objevil Igor Orozovič a Veronika Khek Kubařová, které to na červeném koberci nesmírně slušelo a velmi ochotně přítomným fotografům zapózovala ve společnosti talentované mladé herečky Valentýny Bečkové.

Premiéru si nenechala ujít ani herečka Eva Holubová, která i přes to, že ji v poslední době trápilo zdraví, vypadala v černých šatech skvěle. Do vlasů si navíc vzala květinovou čelenku, díky které byla naprosto nepřehlédnutelná.

Do černé se oblékl i zpěvák a herec Tomáš Klus s manželkou Tamarou a dcerou. Ti však zřejmě zvolili černou barvu ze smutného důvodu, zpěvák  dnes totiž informoval o úmrtí své kamarádky Petry Koudelkové (†34).

Promítání si nenechal ujít ani spisovatel a scénárista René Decastelo, který přišel v doprovodu své přítelkyně Evy Korniové Jung (41). Do Lucerny přispěchala i herečka Simona Babčáková, která byla v zeleném kabátu naprosto nepřehlédnutelná a objevila se i moderátorka Štěpánka Duchková.

Zpěvákovi Vojtovi Drahokoupilovi nechyběl okouzlující dámský doprovod a herec Matěj Hádek se skvěle bavil se svými hereckými kolegy. Mrkněte do galerie a posuďte sami, jak si přítomní slavnostní večer užili.

Video
Video se připravuje ...

Natáčení filmu Přání k narozeninám bylo jako letní tábor Bioscop

Fotogalerie
73 fotografií