Herečka se covidem nakazila před rokem v říjnu. Průběh své nemoci popisovala jako období plné slz, potu a slin. Nyní je už jasné, jaká choroba ji upoutala na lůžko. Koronavirové onemocnění se na ní totiž stále projevuje.

Natékají mi nohy a plíce mám občas v jednom ohni,“ posteskla si na sociální síti herečka, která to pochopitelně řeší s kompetentními lékaři. Z nejhoršího se dostala a naplno se vrátila do pracovního a životního tempa. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová o menopauze: Pánové, nebojte, dojde i na vás! David Turek

Bohužel dodnes není úplně v pořádku. „Nevím, zda to je tím, ale po covidu se mi zhoršila paměť a těžko se soustředím. A občas mi to v hlavě úplně vypne. Máte nějaký zkušenosti vy? A ještě je mi občas do pláče a děkuji všem, kdo mi to usnadňují a věnují mi potichu svou přízeň," svěřila se Eva Holubová, která stále není úplně fit. 

„To se to někdy pěkně sejde. Nezkouším, nehraju a manžel má zrovna narozeniny. Zdravím vás proto ještě z postele, dopoledne musím absolvovat jedno vyšetření, na které se těším, protože mám raději jistotu, než nejistotu, ale pak budeme domaaaaa. V klidu, veselí," věří herečka. 

Fotogalerie
46 fotografií