Svou novou vizáží se Kateřina Hrachovcová, jež si říká Kaira, pyšní již od začátku října. To své lokny vyměnila za kratší, sestříhané vlasy s ofinkou - o čemž jsme mimochodem informovali i my. Ve společnosti se s touto image ale představitelka Simony ze Života na zámku objevila až nyní, na křtu nové knihy spisovatelky Sylvy Lauerové (60).

Kromě toho, že teď má kaštanově hnědé vlasy, ne plavé kadeře jako ještě nedávno, překvapila i rozčesaným obočím. Ačkoliv v zahraničí je tento trend poměrně častý, pro Čechy to byl takový šok, že se na půvabnou herečku, která se spíše nežli hraní věnuje kreslení jehlou na lidskou kůži, snesla vlna kritiky. Na rozdíl od mnoha tuzemských hvězd s nalepenými řasami a dokonalým stylingem byla prostě... přirozená.

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

„Obočí? Nevytrhávám, nechávám růst. Tak se mně to líbí,“ reagovala obratem na takzvané „hejty“, tedy nenávistné komentáře, co se rozhodně pod rouškou internetové anonymity nežinýrovaly a „novou“ Hrachovcovou drsně kritizovaly. „Jsem prostě čarodějnice,“ naznačila s nadhledem emotikonem koštěte. Herečce, tatérce a numeroložce v jednom sexy balení to přitom v džínovém outfitu velice slušelo...

Originalita se zkrátka už podle všeho nenosí, jako kdyby všichni museli být jako z jedné fabriky plastické chirurgie na dokonalou krásu. Naštěstí si to ale nemyslí fanoušci Hrachovcové, kteří jí svou podporu vyjádřili na sociální síti. A přidali se i někteří kolegové z umělecké branže - například herec Václav Jiráček (44). Ten Kateřině poslal rovnou rudé srdíčko.

Fotogalerie
90 fotografií