Přestože už za dva měsíce jí budou zbývat pouhé dva roky do kulaté padesátky, jíž se většina žen bojí jak čert kříže, herečka Kateřina Hrachovcová dokazuje, že věk je jenom číslo. Ten její by jí totiž rozhodně nikdo nehádal, jelikož se pyšní postavičkou, jakou jí musejí závidět i ženy o generaci mladší.

„Kam pojedete vy?“ ptala se provokativně sexy plavovláska, která se proslavila už coby teenagerka mimo jiné i díky seriálu Život na zámku, k fotce, co pořídila skrze zrcadlo výtahu. Díky ležérně spadlému župánku odhalila část svého dokonale vysekaného těla, černé dvojdílné plavky, četná tetování i piercing v pupíku na perfektně plochém bříšku.

Video
Video se připravuje ...

Odvážný striptýz Kateřiny Hrachovcové: Takhle se rozjela ve filmu Špindl 2! Bohemia Motion Pictures

Snímek z luhačovických lázní byl oceněn nejenom fanoušky, ale i slavnými kolegyněmi Hrachovcové z (nejen) umělecké branže. Zlato, já bych položila jinou otázku: jak jsi to proboha udělala, že vypadáš tak božsky?!“ žasla nad ní například modelka Simona Krainová (49). V těch plavkách vypadáš luxusně. To břicho...“ přidala se herečka Alice Bendová (48).

A podle herečky Dagmar Havlové (69) je prý krásně vydochaná“ - ať už to znamená cokoliv, zda nějaký speciální nářeční výraz, anebo překlep slova „vysochaná“. Jisté je jedno - že všechny slavné dámy mají pravdu. Posuďte v naší galerii, která se mimochodem rajcovními snímky Kairy jenom hemží, sami...

Fotogalerie
59 fotografií