Původem slovenská herečka Daniela Šinkorová, co se proslavila rolí gynekoložky Gity, první velké lásky doktora Mázla Petra Rychlého (56) v seriálu Ordinace v růžové zahradě, si aktuálně užívá dovolené na Sardinii. Tohle místo má v jejím srdci speciální místo – právě odsud si totiž loni odvezla opuštěnou, toulavou fenečku, kterou pojmenovala Mimi, a rozhodla se jí dát trvalý domov. Teď se s ní vrátila do Itálie, kde si užívá horkého počasí, moře i vyhřátých pláží.

A právě z pláže poslala Daniela pozdrav do Česka svým fanouškům na sociální síti, kde ji sleduje téměř 24 tisíc followerů. Na snímku s popiskem „hello, Sun!“, tedy česky „ahoj, sluníčko!“, je sice zachycená jenom v plavkách, ale je vyfocena z takového úhlu, že z ní vlastně nic jiného kromě hlavy a poprsí není vidět. Jenže ruku na srdce, právě to bude jejím mužským příznivcům stačit.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová se během koronavirové pandemie živila rukama: Práce v pizzerii mě bavila! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Její dekolt, který herečka až trestuhodně málo ukazuje (byť třeba její kostým manikérky Ivany v seriálu Sestřičky se pyšnil velkým výstřihem), hraje na snímku prim.

A nikoho nejspíš nepřekvapí, že se právě tahle momentka dočkala stovek lajků nejenom od fanoušků, ale i od kolegů z herecké branže – třeba od herců Marka Holého (42) a Václava Lišky (41) i hereček Michaely Badinkové (43), Ivany Jirešové (45), Michaely Kuklové (54) či Evy Decastelo (43).

Fotogalerie
54 fotografií