Cílem půvabné brunetky, která v tanečním pořadu plula po parketu například s Pavlem Trávníčkem (71) či Zdeňkem Piškulou (24), se stalo Španělsko. Na Instagramu se pochlubila například fotkou z místní pláže San Juan.

Na sobě má na snímku Lálová zelené plavky, vlasy má rozčepýřené a není ani nalíčená, přesto jí to sluší, především proto, že má úsměv od ucha k uchu. Zřejmě si umí dovolenou pořádně vychutnávat. 

„Poslední dva dny odpočinku a pak se těším na děti na všech 7 kempech, co mě čekají,“ svěřila se Veronika na sociální síti s tím, že v dalších dnech ji čeká náročný program, kdy navštíví příměstské tábory v několika lokalitách, těmi jsou Slaný, Pardubice, Hradec Králové a další místa.

Čeká ji také taneční vystoupení v Brně. Je tak jasné, že si Veronika užívala poslední chvilky pohody, kdy se nemusela nijak zvlášť zdobit. Až zase bude na tanečním parketu, všechno bude jiné. Tam totiž bývá jinak vystrojená... Především když předvádí brazilské tance a má kostýmy jako ze slavného karnevalu. To je pak také podívaná.

 

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze StarDance Lálová ukázala byt: Obří zrcadlo a zahradní nábytek! V jediné místnosti. Kisa Císařová

Fotogalerie
73 fotografií