Herečka měla opravdu nahnáno, i když ji za zády coby kormidelník jistil urostlý Igor Orozovič (38). „Vody jsem se bála, bylo jí po deštích opravdu hodně,“ zavzpomínala na natáčení Holubová.

Naštvaní rybáři

„Všichni jsme naskákali do loděk na řece a odpluli. Ale neuvědomili jsme si, že se musíme vrátit proti proudu, pak se usušit, znovu naskákat do loděk a zase odplout,“ pokračovala v líčení strastí. „Voda je živel, který se prostě musí respektovat,“ konstatovala herečka.

Nepředvídatelnost zdivočelé řeky ale nebyla jediným zádrhelem. „Když jsme brzy ráno točili na řece, přibyli navíc naštvaní rybáři, kteří na nás křičeli – běžte už s tím do p*dele! A my si trpělivě říkali, že odejdou. Což se stalo, ale zase začali jezdit rafťáci,“ povzdechla si Holubová.

Na suchu

A čím se vynervovaná herečka na place uklidňovala? „Celé natáčení jsem hodně čerpala z Jarouška Plesla a Matěje Hádka,“ nemohla si Eva vynachválit své mladší herecké kolegy.

Ani na suchu to ovšem neměli tvůrci nové komedie jednoduché. „Česká část štábu se obávala natáčení na Václavském náměstí. U mě to byla spíš sladká nevědomost,“ prozradila slovenská režisérka Marta Ferencová (49).

Eva Holubová a Jaroslav Dušek si zahráli manželský pár už v předchozím snímku Přání Ježíškovi.

Video
Video se připravuje ...

Proč bylo natáčení komedie Přání k narozeninám problematické Bioscop

Fotogalerie
56 fotografií