Na odchod Augustové z pozdně večerní zpravodajské relace ČT upozornil v rozhovoru pro Blesk sám její ředitel Petr Dvořák (58).

Z týmu Událostí, komentářů, kromě Daniely Písařovicové, která tam také skončila, odešla ještě Marcela Augustová, vzhledem k rodinnému zázemí a k pracovnímu nasazení,“ řekl minulý týden v rozhovoru pro pořad Hráči. „V ten moment se nám ty týmy snížily a my jsme se rozhodli, že je doplníme do počtu,“ popsal nástup nových jmen do Událostí a Událostí, komentářů v čele s Barborou Kroužkovou (49).

Video
Video se připravuje ...

Marcela Augustová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Odešla podstatná kapitola televizní zábavy Redakce Blesk

Blesk se následně obrátil přímo na Marcelu Augustovou. Co se vlastně v jejím životě děje?

Petr Dvořák ve vašem rozhovoru mluvil o tom, že jsme se dohodli na mém odchodu z pořadu Události, komentáře. Tuto debatu jsme vedli během loňského podzimu a UK jsem přestala moderovat v prosinci,“ napsala ve vyjádření pro Blesk. „Od té doby se primárně soustředím na Události,“ dodala Augustová.

Bez odpočinku

Kolegové Marcely Augustové se obávají, aby neodešla z televize úplně. „Marcela je unavená, máme za sebou všichni náročné roky. Covid, volby, válka... Máme strach, aby neodešla z Událostí úplně. Miluje svoji rodinu a chce se jí maximálně věnovat,“ řekl nám zdroj z Kavčích hor. „Žádný odpočinek neplánuji,“ snaží se ale rozptýlit obavy Augustová.

Fotogalerie
19 fotografií