Život zpěvačky Alžběty Kolečkářové se z minuty na minutu obrátil vzhůru nohama. Její milovaný partner Marcel totiž spáchal sebevraždu. Alžběta tak zůstala s malými syny Louisem (5) a Lennym (2) náhle sama. 

„Zanechal po sobě nejen zarmoucenou partnerku a rodinu, ale především dvě malé děti, jejichž matkou samoživitelkou se Alžběta ze dne na den stala,“ uvedl její manažer Milan Papežík. 

Dětem to vysvětlí, až budou větší

„Dětem už to nějak vysvětlila. Ale samozřejmě, co se skutečně stalo, klukům pořádně vysvětlí, až budou větší,“ prozradil Papežík Blesku. 

Útěchu nachází v hudbě

Zpěvačka se chce nyní soustředit vedle synů hlavně na hudbu, která jí pomáhá temné období nějakým způsobem překlenout. „Z úcty k fanouškům a pořadatelům nebude Alžběta s kapelou rušit žádné koncerty a všechny akce se odehrají dle původního plánu. První vystoupení této sezony se uskuteční 30. 4. na Korunní pevnůstce v Olomouci. Alžběta však potřebuje do té doby nabrat sílu a vypořádat se s touto nelehkou životní situací,“ informoval manažer.

Našel svůj klid a mír

O smrti své lásky informovala zpěvačka sama i na sociálních sítích. „S bolestí v srdci vám chci oznámit, že opustil tento svět náš milovaný Marcel. Bohužel, život občas přichystá události, které neovlivní ani žádná duše a ani žádná vyšší síla. Věřím, že našel svůj klid a mír v duši. Tímto všechny uctivě prosím o zachování piety a respektu vůči celé rodině. Bude to nelehké období, se kterým se musíme vypořádat a načerpat síly. Vážím si vašeho soucitu a plánované koncerty rušit nebudu, protože právě naše cíle a sny jsou to, co nás drží nad vodou. Nevzdávejte se jich za žádnou cenu. Zároveň cítím, že tento příspěvek chci sdílet, abych předešla veškerým nepříjemnostem a šíření jakýchkoliv smyšlených zpráv ze stran médií, kterých se nechci účastnit. S láskou budeme vzpomínat jen v dobrém. Rest in peace my love,“ napsala na Instagramu a sdílela dvě fotografie – jednu společnou, a jednu, která zachycuje Marcela samotného. Ve slunečních brýlích se mu odráží právě Alžběta, která fotku pořizuje. 

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jan Pokorný (†39), jeden z nejuznávanějších českých stylistů. Videohub

Proslavila ji SuperStar

Alžbětu si mohou diváci pamatovat z finále druhé řady oblíbené soutěže Česko Slovensko hledá SuperStar. Ačkoliv jí první místo tehdy uteklo, toto neštěstí ve hře vystřídalo štěstí v lásce. Dala se dohromady s dalším finalistou Michalem Šepsem (28). Jejich láska bohužel nevydržela a mladí milenci se po čase rozešli. 

Kdo si ale Alžbětu z tehdejší doby pamatuje, by ji dnes už možná ani nepoznal. Zpěvačka totiž drasticky zhubla a prošla velkou vzhledovou proměnou.

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
52 fotografií