Šest textů si na své debutové album s názvem To cítím napsala Kolečkářová sama. "Takhle to opravdu cítím, jsou to moje pocity, které chci otevřeně sdělit. Doufám, že to budou cítit i všichni ostatní," řekla zpěvačka.

Na albu se prý snaží vystupovat za sebe, a to přesto, že vedle několika převzatých písní z repertoáru Janis Joplin nebo Boba Dylana zpívá písně slovenských autorů Štafana Bugaly, Slava Soloviče nebo Pavola Hubináka. "Pokud budu mít ještě šanci natočit další desku, určitě bude obsahovat moji hudbu a texty, i když se písničkám od jiných autorů nebráním," podotkla Kolečkářová.

V SuperStar se zamilovala

Do SuperStar šla, protože to viděla jako jediný způsob, jak se stát známou zpěvačkou. "Jaká je jiná šance, když bydlíte v malém městě, které má 13 tisíc obyvatel, a studujete veřejnou správu a práva? Jiná možnost není. Šla jsem do toho, protože jsem věděla, že mi to může hodně přinést," podotkla.

Kromě zviditelnění jí to přineslo i Michala Šepse. S u diváků oblíbeným rastamanem dokonce mluvili o svatbě a založení rodiny. Jenže před měsícem jí dal milovník reaggae kopačky. "Tak to odplynulo, zůstali jsme kamarády, občas si zavoláme," tvrdí Kolečkářová, i když jisté zdroje mluví o opaku. Údajně se pár rozešel ve zlém...

Fotogalerie
1 fotografie