Ještě letos v dubnu se mohla kdysi trochu baculatější Alžběta chlubit skvělou postavou a všem radit, aby se podobně jako ona dali na sport. Teď je ale všechno už zase trochu jinak - zpěvačce se totiž brzy rozroste rodinka!

Na sociální síti se ukázala s už poměrně výrazným těhotenským bříškem a jiný stav již i oficiálně potvrdila! „Tento rok přinesl současně spoustu zvratů. Sotva se nám podařilo postavit na nohy novou kapelu, začali nám pořadatelé rušit akce. A podobně to je s mým hubnutím. Během těhotenství mě čeká neodmyslitelný příbytek na váze, ale dieta počká. Je to tak, jak má být, vše se děje z určitého důvodu. A já jsem moc šťastná, že na jaře budeme čtyři,“ prozradila někdejší hvězda soutěže Česko Slovensko hledá SuperStar. 

Ta má s partnerem již syna Louise, a tak by si možná tentokrát přála holčičku. To ovšem neprozradila a ostatně pohlaví miminka, které nosí pod srdcem, zatím ani nezná.

VIDEO: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! 

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Netají se sice tím, že kvůli koronaviru jí krachlo spoustu spoluprací a kšeftů, a vše je tak dost komplikované a nejasné. „Teď jen trneme, jak to bude na Vánoce. Některé termíny tam máme rezervované už déle než rok,“ netají se Kolečkářová svými obavami a trochu kritizuje i současná opatření. „Bezpečí lidí je samozřejmě to nejdůležitější,“ uvědomuje si ale zároveň.

Kolečkářová se proslavila v roce 2016 písní Proud mezi námi, kterou nazpívala se skupinou Reflexy. Nyní natočila novou píseň Halucinace a chystá k ní i videoklip.

VIDEO: SuperStar Super výběr: Poradí si Marcel Bendig bez svého bratra?

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Super výběr: Poradí si Marcel Bendig bez svého bratra? TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií