Vendula Pizingerová třetí těhotenství prožívala v naprostém klidu, o čemž svědčí i to, že do 8. měsíce na plný úvazek pracovala ve své nadaci Kapka naděje. Takže na mateřskou šla až poslední měsíc. Miminko přivede na svět císařským řezem jako dvě předchozí děti - Klárku (†5) a Jakuba (15).

„Rodila jsem už dvakrát, čeho bych se měla bát? Termín porodu mám, ale nikdy nevíte minuty, kdy to přijde,“ svěřila se Blesku Vendula, která je poslední dny těhotenství v nevídané kondici a dokonce s manželem ještě stihli nafotit poslední snímky před porodem. „Jsou jiné než obvyklé těhotenské fotky, ale to byl účel,“ směje se těhulka. Snímky, na kterých Josef Vendule zvedá triko a s vyděšeným výrazem kouká na obří břicho, nafotil Jára Urban. 

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Pizingerová během těhotenství přibrala pouhých šest kilogramů! „Nechápu, a to jsem se moc nehlídala,“ tvrdí prezidentka Kapky naděje. Do poslední chvíle skrývala i pokojíček pro miminko, který nakonec ukázala, ale ze strachu, aby se neprozradilo pohlaví miminka, dala černobílou fotku. Tmavý slon nad postýlkou a další zvířátka ale naznačují, že to bude chlapec. „Pohlaví víme, ale prozradíme ho až po porodu,“ říká Vendula. 

VIDEO: Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií