Poslední Evita byla plná emocí – nejenom u herců, ale i u diváků. V publiku seděla mimo jiné také herečka Eva Holubová, v současné době hvězda úspěšného primáckého seriálu Slunečná. „Představení v režii Ondřeje Sokola bylo úžasný! Nikoliv pouze díky krásný hudbě, výkonům herců v čele s hvězdou Studia Dva Monikou, nápaditý režii. Co mne zaujalo, byla dramaturgie, celkový vyznění tohoto známého Webberova muzikálu. Ihned jsem se doma začala zajímat o pravou Evu Perónovou,“ přiznala na sociální síti.

Kromě toho si poté, co po bouřlivém potlesku naposledy zapadla opona, mohla vychutnat soukromé popovídání se svými kamarádkami, zpěvačkou Monikou Absolonovou, představitelkou titulní role, a zakladatelkou charitativní organizace Kapka naděje Vendulou Pizingerovou. „Netrvalo to dlouho, ale bylo srdečný a upřímný v celý svojí podstatě - Vendulu moc na vysedávání jeden neužije a já ráno brzy vstávala,“ vysvětlila Holubová. Kromě toho Pizingerová je v pokročilém stupni těhotenství, a to je pak na ženě dost znát únava.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? 

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Co mají však tyhle tři dámy společného, kromě zaujetí krásným divadlem? Právě onu Evitu! „Vzpomínám si, že když jsem hodně pracovala pro Kapku, můj první muž Karel Svoboda měl pocit, že to přeháním a že chci získat všechny prostředky ode všech. Tak mi říkal Evito!“ zavzpomínala Pizingerová. Jméno známé argentinské první dámy však prý nebylo vždy používané v dobrém… „Sem tam se to pak v nějaké menší hádce zopakovalo…“ připustila Vendula.

„Až na to, že pravá Evita sympatizovala s nacisty a díky ní se dostal do bezpečí třeba Mengele,“ připomněla Holubová zostra. „Myslím, že to nemyslel tak hluboko fakticky a historicky…“ bránila se známá blondýnka, o níž se v poslední době píše především v souvislosti s jejím jiným stavem. Dítě, které očekává se svým současným manželem, urostlým Josefem Pizingerem (32), totiž přivede na svět maminka ve věku podstatně vyšším, než jaký obvykle u rodiček bývá.

VIDEO: LESK! Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií